Despre noi

APIS QUEEN , coloniile gustului bun.


Totul a inceput în 2014, cand am primit cadou prima familie de albine. Din acel moment a inceput pasiunea mea pentru fascinanta lume a albinelor.

Primi pasi in lumea albinelor am avut-o in anul 2014 cand unchiul meu mi-a facut cadou prima familie de albine , asa a aparut stupina Apis Queen . Apicultura este activitatea care da practicantilor numeroase satisfactii. Iubitorii de stuparit, sunt oameni de toate varstele si profesiile care au un punct comun : dragostea de albine, natura, aer curat,libertate . Apicultura are o latura materiala (se obtine miere, polen, pastura, ceara, propolis)cat si una spirituala. Nimic nu se compara cu zumzetul unui roi de albine sau cu o plimbare prin stupina ta.

Produsele apicole - mierea, laptisorul de matca, polenul, propolisul, veninul de albine si ceara - contribuie la intarirea organismului, astfel incat persoanele care le consuma reusesc sa-si intareasca sistemul imunitar slabit in urma diverselor afectiuni de zi cu zi.

I had my first steps in the world of bees in 2014 when my uncle gave me the first bee family as a gift, that's how the Apis Queen apiary appeared. Beekeeping is the activity that gives practitioners many satisfactions. Loving beekeepers are people of all ages and professions who have one thing in common: love of bees, nature, fresh air, freedom. Beekeeping has a material side (you get honey, pollen, pasture, wax, propolis) and a spiritual side. Nothing compares to the hum of a swarm of bees or a walk through your apiary.

Bee products - honey, royal jelly, pollen, propolis, bee venom and wax - help to strengthen the body, so that people who consume them manage to strengthen their weakened immune system from various daily ailments.

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE ALE MIERII


Mierea nu este numai un indulcitor. Iata care sunt opt beneficii surprinzatoare ale mierii pentru sanatate. "Mierea prezinta numeroase proprietati curative," explica nutritionistul Kim Edmundson. " In mod traditional, mierea bruta a fost folosita pentru a ajuta unii oameni in lupta impotriva alergiilor sezoniere si poate ajuta, de asemenea, la eliminarea bacteriilor care cauzeaza inflamatia tractului digestiv." Iata care sunt alte opt moduri de a o folosi:
  1. Este un indulcitor natural Mierea de albine este cel mai natural indulcitor pe care il puteti gasi. Cu siguranta ati auzit de oameni care isi pun miere in ceai in loc de zahar rafinat sau care au substitut zaharul in bucatarie. "Cu toate acestea, ramane totusi un indulcitor si trebuie sa fie consumat cu moderatie," a spus Edmundson.
  2. Intarirea sistemului imunitar Un studiu publicat in Jurnalul stiintei alimentatiei si agriculturii sugereaza ca mierea are anumite proprietati care au impiedicat dezvoltarea de tumori la soareci. Antioxidantii din miere, de asemenea, pot proteja sistemul imunitar si pot preveni si trata boli ca raceala si gripa.
  3. Combate durerea in gat Tusiti? Luati un pic de miere, aceasta fiind un antitusiv. In caz ca durerea in gat este insotita adesea de tuse sau raceala, mierea este un lubrifiant ideal pentru gat. Incercati o gargara de casa facuta cu miere pentru a calma durerea in gat. Unii specialisti spun ca copiii mai mici de un an nu ar trebui sa consume miere, deoarece aceasta poate provoca botulism infantil.
  4. Leac pentru mahmureala Mierea este o sursa foarte concentrate de fructoza, o forma de zahar care accelereaza oxidarea alcoolului in ficat. Consumati miere, daca ati avut parte de o noapte salbatica; aceasta ajuta corpul sa elimine alcoolul care ramane in corpul dumneavoastra.
  5. Combate insomnia Mierea este un carbohidrat de digestie a grasimilor si deci aceasta stimuleaza eliberarea de insulina. Aceasta actiune, la randul sau, stimuleaza triptofanul (un compus care ne face somnorosi). Daca aveti probleme cu somnul, luati un pahar de lapte cald cu miere inainte de culcare. Caldura laptelui fierbinte imbunatateste efectul de triptofan.
  6. Imbunatateste performantele atletice miere de albineDecat sa va combateti deficitul de glucide cu o bautura pentru sportivi si, in acest caz, sa consumati o cantitate de zahar rafinat, incercati cu o lingura de miere pentru un impuls de energie. Studiile sugereaza ca mierea este unul dintre cei mai eficienti hidrati de carbon inainte de antrenament, deoarece este usor de digerat si este eliberata in metabolism intr-un ritm constant.
  7. Vindeca taieturi si arsuri Proprietatile antibacteriene si antifungice ale mierii de albine inhiba dezvoltarea bacteriilor. O data, in spitale si clinici era aplicata miere pe arsuri si rani deschise pentru a preveni infectia. Incercati. Data viitoare, cand veti avea o rana, o zgarietura sau o arsura usoara, puneti putina miere pe zona ranita pentru a preveni infectia. Dar nu uitati sa acoperiti cu un bandaj. De asemenea, incercati mierea ca pe un unguent pentru a scapa de mancarimi ale pielii.
  8. Hidratarea pielii si parului Mierea este un balsam excelent si este adesea utilizata in masti, deoarece ajuta la absortia si retentia de apa. Se amesteca miere cu ulei de masline pentru a obtine un sampon natural sau masti hidratante si tratament de hidratare.

Aenean sit amet ipsum


Cras tristique porta volutpat. Aenean sit amet ipsum in felis placerat viverra. Proin pulvinar ante in laoreet blandit! Curabitur quis aliquet risus? cras amet.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariasunt in culpa qui officia deserunt mollit alaborum.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatu Duis dignissim mi ut laoreet mollis. Nunc id tellus finibus, eleifend mi vel, maximus justo. Maecenas mi , pellentesque a aliquam ut, fringilla eleifend lectus.

Maecenas tellus sit amet sem placerat tempor. Maecenas eget arcu , sagittis felis sit amet, dictum nisl. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Phasellus vitae vulputate elit. Fusce justo quis libero ultricies laoreet. Vivamus in diam turpis. In condimentum maximus tristique. Maecenas non laoreet odio. Fusce lobortis porttitor purus, vel vestibulum libero pharetra vel. Pellentesque lorem augue, fermentum nec nibh et, fringilla sollicitudin orci. Integer pharetra magna non ante blandit lobortis. Sed mollis consequat eleifend. Aliquam orci eget dictum tristique. Aenean et est, ut lorem.